Yritysesittely

Asiakaslähtöisiä sähkö- ja automaatiopalveluja alasta riippumatta | Rauma, Uusikaupunki, Olkiluoto

VERTEK Sähköpalvelu Oy on 40-vuotias sähkö- ja automaatioalan asennuspalveluita toimittava yritys, johon kuuluu 30 alan ammattilaista. Toimipisteemme sijaitsevat Olkiluodossa, Raumalla ja Uudessakaupungissa. Toimintamme perustuu sertifioituihin laatu- ja ympäristöjärjestelmiin.

Yrityksemme toimittaa urakointi- ja asennuspalveluita teollisuuteen, PK-yrityksille, julkiselle sektorille, maataloudelle sekä yksityisasiakkaille. Työt vaihtelevat miljoonaluokan urakkaprojekteista pieniin tuntityöluonteisiin keikkatöihin. Projektiosaamisesta meillä on pitkäaikainen kokemus ja se on tarkoin suunniteltua. Tärkein tehtävämme on auttaa asiakastamme saavuttamaan tavoiteltu lopputulos.

Henkilöstö on erittäin tärkeä yrityksen toiminnalle ja henkilöstön ammattitaidon kehittämiseen panostetaan määrätietoisesti.

Yritys on aloittanut toimintansa Raumalla vuonna 1977. Alkutaipaleesta lähtien yritys on tunnettu laadukkaana palvelutoimittajana sen toiminta-alueella.

VERTEK Oy osti Rauman Sähköpalvelu Oy:n vuonna 2011, kun yrityksen omistajat alkoivat tulla eläkeikään. Alkuperäiset omistajajäsenet Matti Tyynysniemi ja Lassi Jalonen jäivät yrityskaupan jälkeen ansaitulle eläkkeelle ja Sähköpalvelusta tuli osa VERTEK-konsernia.

Emoyhtiömme VERTEK Oy:n palveluihin pääset tutustumaan heidän verkkosivuillaan www.vertek.fi.

Ota yhteyttä »

Arvot

 1. Luotettavuus
  SP on luotettava yhteistyökumppani asiakkaille, yhteistyöyrityksille ja henkilöstölle. Toiminta vastaa markkinoinnin lupauksia ja toiminnassa noudatetaan eettisiä periaatteita. Täytämme yhteiskuntavelvoitteemme.
 2. Asiakaslähtöisyys
  SP seuraa asiakkaiden tarpeita, niiden muuttumista ja kehittymistä sekä vastaa tarpeisiin palvelullaan ja tuotteillaan
 3. Yhteistyö
  Toiminnan lähtökohtana on hyvä ydinosaaminen ja muiden yritysten kanssa muodostetut yhteistyöverkostot. Yhteistyö asiakkaiden kanssa kehittää meitä ja lujittaa asiakassuhteita.
 4. Toiminnan laatu
  SP pyrkii jokaisen tuotteensa ja palvelunsa osalta laadukkaaseen suoritukseen ja lopputulokseen. Koko henkilöstön velvollisuus on luoda edellytyksiä laadun tuottamiseen ja tuottaa laatua.
 5. Kehittyminen
  SP ja sen henkilökunnan yhteinen velvollisuus on kehittää yritystä, sen tuotteita, palveluja ja toimintoja. SP on valmis tukemaan ja edistämään kaikkien niiden työntekijöiden kehittymistä työssään, jotka auttavat meitä kehittymään.
 6. Ympäristövastuu
  Kunnioitamme ympäristöä teknisten järjestelmien rakentajana ja jokaisen työntekijän velvollisuus on omassa toiminnassaan ottaa huomioon ympäristösuojelun vaatimukset. Kehitämme toimintaamme yhä ympäristömyötäisemmäksi.

Ota yhteyttä »